Annons:

BT4EUROPE appellerer til EU om ‘standardiserede’ CO2 -data

BT4Europe, det nye europæiske netværk af forretningsrejseforeninger, har opfordret til "standardiserede, nøjagtige og sammenlignelige" data om CO2-emissioner fra rejser for at gøre det muligt for sektoren at gøre fremskridt med at reducere sit miljøfodaftryk.

Gruppen af ​​13 forretningsrejseforeninger, der blev dannet i februar for at rejse bekymringerne fra sektoren i hele Europa, har offentliggjort en større ny rapport om bæredygtighed, herunder en række henstillinger til EU.

Patrick Diemer, formand for BT4Europe, sagde, at gruppen havde identificeret et “sæt af fælles dataudfordringer”, som hvis de ikke blev adresseret, ville “fordømme den grønne transformation af sektoren”.

”For at vores branche grønne skal vi tilslutte datahullerne og afslutte dataene uoverensstemmelser. For eksempel er det vanskeligt at evaluere det rigtige CO2 -fodaftryk for forskellige rejseindstillinger, ”tilføjede Diemer.

Angela Lille, formand for BT4Europe’s arbejdsgruppe for bæredygtighed, tilføjede: ”Forretning, borgere og Den Europæiske Union skal arbejde sammen for at sikre, at CO2 -fodaftrykket for forretningsrejser bliver lige så vigtige som pris; Kunder har ret til CO2 -oplysninger, og vi er enige om en samlet standard for CO2-emissionsberegninger.

”Vi er nødt til at ændre rejseadfærd og bryde gamle mønstre. Der er presserende behov for nøjagtige og sammenlignelige data. Der er stadig en del af forretningsrejseture, der handler om den endelige økonomiske værdi – forestil dig, at CO2 er fremtidens valuta. ”

Lille sagde, at emissionsdata skulle være en del af beslutningsprocessen på salgsstedet, så det blev “afgørende for vejen for sammenligning af rejsetjenester”.

”Hvis jeg vil tage en forretningsrejse fra Bruxelles til Frankfurt, vil jeg se luft og jernbane på samme side side om side, men det er svært at finde,” tilføjede Lille.

Hun opfordrede til en “omfattende” integration af jernbanepriser, inklusive grænseoverskridende billetter, i online bookingværktøjer og andre forretningsrejse-reservationsplatforme.

Lille understregede, at det i øjeblikket var vanskeligt for virksomheder at nøjagtigt få adgang til deres emissioner fra rejser på grund af det store antal forskellige metoder, der blev brugt til at beregne dem.

“For den samme flyvning er der syv metoder, der estimerer CO2 -emissioner forskelligt – hvordan kan jeg beregne fodaftrykket, hvis leverandører leverer forskellige metoder?” hun spurgte. ”Uden gennemsigtighed vil vi aldrig vide, om vi udvikler os i den rigtige retning.

”Vi har brug for ensartethed – en europæisk eller global standard er nødvendig for forretningsrejser.”

BT4EUROPE opfordrer EU til at yde finansiering til at hjælpe rejsebranchen med at “realisere de nødvendige investeringer” til at skabe en standardiseret digital måde at levere kulstofemissionsdata på.

Gruppen anbefaler, at denne proces skulle starte gennem en “kortfattet standard” om emissioner, der rapporterer om luft- og jernbanetrafik, sammen med en ensartet standard for CO2 -værdier i henhold til GHG (drivhusgas) protokol, der dækker omfang 3 -emissioner i Europa.

BT4EUROPE ønsker også at se EU indføre regler, der forpligter alle rejseleverandører til at give digitale CO2 -emissionsdata rapporter til “ingen omkostninger” for erhvervskunder.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.