Annons:

Over 63 millioner besøgende forventes til New York i år

New Yorks turistindustri begynder igen at tro på fremtiden. Selvom pandemiårene har sat deres spor, og mange kontorer stadig står tomme, peger tallene opad. Sidste år nåede New York 85 procent af sit præ-pandemiske niveau med 56,7 millioner besøgende. I år forventes der at komme 63,3 millioner besøgende.

“Populariteten af ​​hybrid- og fjernarbejde koster byen 12,4 milliarder dollars”

Men den kurve ville se et fuldt opsving i 2024, siger Fred Dixon, præsident og CEO for New York City Tourism til rejsesiden Skift. Turismearbejdsstyrken er på omkring 85 procent af sit præ-pandeminiveau og bevæger sig i den rigtige retning, tilføjede han.

På “utrolig kort tid” har Big Apple gjort et stærkt opsving, især sammenlignet med andre storbyer som San Francisco og Los Angeles, sagde Peter van Berkel, præsident for Inbound International Travel Association og præsident for Travalco.

Globalt rangerede Big Apple i 2022 som nummer 8 i internationale rejseudgifter ($12,45 milliarder) og 6. i samlet rejse- og turisme-BNP ($21 milliarder), ifølge World Tourism and Travel Council.

Under pandemien oplevede New York City sin turistmængde falde kraftigt, fra 66,6 millioner i 2019 til 22 millioner i 2020, og mistede 1,2 milliarder dollars i skatteindtægter.

New Yorks var et epicenter for Covid-19-pandemien. Beboere flygtede, forretninger lukkede, kontorer stod tomme og gader var øde – byen, der aldrig sover, var pludselig nærmest en spøgelsesby.

“New York Is Dead” er skrevet af James Altucher, en New Yorker og bestseller forfatter.

Med 30 millioner dollars i støtte fra den føderale regerings amerikanske redningsplan spredte byen ordet globalt om, at den var tilbage og klar til at byde turister velkommen. Genstarten begyndte i 2021, da Broadway genåbnede, men tog fart i foråret 2022, hvorefter turismen i New York tog fart “utroligt,” siger Dixon.

I 2022 gjorde New York City-hoteller et “fænomenalt comeback” og nåede ifølge STR en omsætning pr. ledigt værelse på $215. Antallet af hotelværelser er nu på sit præ-pandemiske niveau på 127.000 værelser, med 11.000 flere i løbet af de næste to år.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.