Annons:

Nimb Hotel på ny eksklusiv liste

Small Luxury Hotels of the World (SLH) introducerer for første gang nogensinde en ”Finest Collection”, hvor de samler verdens allerbedste inden for genren; Small Luxury Hotels. Blandt listens blot 21 udvalgte er danske Nimb.

Nimb er et af kun 21 hoteller i verden – mindre end 4% af SLHs hoteller – som fremover kan bryste sig af at være del af Small Luxury Hotels nye ”Finest Collection”. Det stod klart, da den nyoprettede liste blev afsløret fredag.

Det nye Finest Collection-prædikat gives til de af Small Luxury Hotels’ medlems-hoteller, der betragtes som destinationer i deres egen ret og som ikoner inden for branchen. Nimb har været del af Small Luxury Hotels siden 2011.

De 21 hoteller er udpeget af et panel af luksusrejseeksperter, som hvert år vil mødes for at gennemgå listen og tilføje eller fjerne hoteller.

Finest Collection hoteller skal løbende opfylde følgende kriterier:

  1. Have en gennemsnitlig inspektionsscore på mindst 90% over de sidste tre år, med den seneste inspektionsscore over 90%.
  2. Have en upåklagelig online-tilstedeværelse og være anerkendt bredt af blandt andet American Express, Forbes Travel Guide, Virtuoso og Michelin Guide.
  3. Repræsentere essensen af Small Luxury Hotels værdier og være en destination i deres egen ret.

Smalle Luxury Hotels skriver selv om de udvalgte hoteller:
Det er hoteller, som man forventer at se på redaktionelle lister over de hotteste hoteller år efter år. Brancheikoner, der er luksuriøse og kendt over hele verden for deres gæstfrihed. Det er førende hoteller, som andre henter inspiration fra. De hæver niveauet og sætter nye standarder. Det er hoteller, som let kunne hvile på laurbærrene, men som er i konstant udvikling og fortsætter med at skubbe grænserne for kvalitet og gæstfrihed.

Maria Oldenbjerg, som er hotel director på Nimb, er stolt af Nimbs placering på SLHs nye liste.
”Det er Nimbs ambition at positionere sig som ”Best in Class” og at give vores gæster oplevelser for livet. Jeg er derfor utrolig stolt af, at vi er blevet håndplukket til Small Luxury Hotels Finest Collection-listen. Det er en stor anerkendelse af hele teamets dedikerede arbejde med konstant at hæve barren og skabe uforglemmelige oplevelser for vores gæster. Samtidig bekræfter det, at vi lykkes med at tilbyde en helt unik og autentisk luksusoplevelse på en magiske beliggenhed, nemlig i Tivoli!

Om Small Luxury Hotels
Small Luxury Hotels of the World™ (SLH) er et af de mest eftertragtede fællesskaber af hoteller i verden, for mindre hoteller som ikke tilhører kæder eller følger faste hotel-skabeloner. Small Luxury Hotels eksperter besøger, verificerer og vurderer hver eneste af deres 570 hoteller i mere end 90 lande. Med i gennemsnit kun 50 værelser per hotel, kan SLH-ejendomme tilbyde afsidesliggende, diskrete muligheder med de højeste standarder for luksus og wellness.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.