Annons:

I et sidste farvel fløj Air Greenlands A330-200 lavt over landets hovedstad Nuuk

Fredag den 10. marts, mellem 11:45 og 12:15, kunne borgerne få et sidste glimt af Norsaq, Air Greenlands eneste Airbus A330-200 registrerede OY-GRN, som fløj lavt over Grønlands hovedstad på vej mod sin nye destination. .

Norsaq, der fløj sin sidste planlagte flyvning i midten af februar, er blevet solgt og fløj nu til Tucson, Arizona, hvor den vil blive brugt til reservedele. Den er blevet erstattet af en helt ny A330-800 registreret OY-GKN.

Norsaq kom til Air Greenland i august 2002 efter at have fløjet for det belgiske flyselskab Sabena (som gik konkurs i november 2001) under OO-SFP-registreringen.

Air Greenland havde i den forbindelse besluttet at lade Norsaq flyve lavt over Nuuk på vej til sin nye destination. Dens sidste flyvning GL930 fra København til Tucson lavede en unik løkke over Grønlands hovedstad, hvor størstedelen af befolkningen kom ud for at vinke farvel med flyet.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.