Annons:

Spritnyt Hotel i Hillerød ansætter erfaren Hotelchef

Mattias Karlsson, tidligere Hotelchef for det nu lukkede Zleep Hotel Upplands Väsby, flytter til det københavnske nord, mere præcist – Hillerød.

At være super engageret i sit arbejde, særligt imødekommende, relationsskabende og idérig er blot få ord, der kendetegner Zleep Hotel Hillerøds nye Hotelchef, Mattias Karlsson.

Fra april 2024 er det Mattias’ job at skulle varetage det spritnye hotel, der har beliggenhed i det centrale Hillerød. Mattias bringer med sig en imponerende baggrund som tidligere hotelchef for det nu lukkede Zleep Hotel i Upplands Väsby i Sverige.

Director of Operations, Birgitte Nørgaard udtaler om ansættelsen: ”Mattias Karlsson har været ansat hos os i Zleep Hotels siden maj 2023, og heldigvis er han ligeså begejstret for Zleep konceptet, som vi er for ham og hans ledelsesevner. Jeg er særligt spændt på at se Mattias lede hotellet i Hillerød, så det kan opnå den succes, det fortjener.”

Med et solidt fundament af erfaring indenfor hotelbranchen er Mattias Karlsson klar til at lede det nye hotel i Hillerød til succes. Hans dedikation til gæsteservice og forståelse for hotelbranchens nuancer og vigtigheden af at opretholde en god relation til lokalsamfundet, gør ham til den idelle Hotelchef for lige netop Zleep Hotel Hillerød.

”At få muligheden for at åbne og drive et helt nyt hotel – og så ovenikøbet i Hillerød, er jeg meget taknemlig for. Jeg ser meget frem til at arbejde tættere sammen med mine kompetente kolleger i Danmark og resten af Zleep og H World organisationen,” udtrykker Hotelchef, Mattias Karlsson.

Zleep Hotel Hillerød repræsenterer en spændende udvidelse af Zleep Hotel-kæden og er planlagt at åbne i april 2024, næst efter hotelåbningen i Horsens i marts 2024.

Hotellet vil tilbyde moderne faciliteter, komfortable værelser, som sikrer gæster en god nats søvn – og en gæstfri atmosfære for både forretningsrejsende og turister.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.