Annons:

Fredrik Hermelin ny General Manager hos SBTA

De forretningsrejsendes SBTA har rekrutteret Fredrik Hermelin som ny General Manager for at efterfølge Lotten Fowler. Fredrik forlader CWT og hans nuværende stilling som Senior Director, Global Sales og slutter sig til SBTA i april, ifølge en pressemeddelelse.

Fredrik, der bor i Stockholm, har været en del af CWT’s globale kommercielle team, med en stor interesse for den igangværende forandring i forretningsrejse- og mødebranchen. Fredrik er også specialist i strategiske programmer og den utroligt spændende teknologiudvikling, der nu finder sted både lokalt og globalt.

Fredrik har været aktiv i rejse- og hotelbranchen siden slutningen af ​​1990’erne og har haft ledende stillinger hos KLM, British Airways, American Express Business Travel og siden 2015 hos CWT. Nu med mere end 20 års erfaring i både kommercielle og operationelle roller.

Fredrik har en naturlig passion for møder mellem mennesker og i det igangværende paradigmeskifte inden for branchen er han især drevet af at finde innovative løsninger, der gør det muligt for folk at rejse og mødes på en mere meningsfuld og bæredygtig måde, enten personligt, virtuelt eller i en spændende hybridmiljø. Udover sin rolle i vores daglige forretningsverden, leder Fredrik også bjergekspeditioner i Nepal, Afrika, Skotland men også i den svenske bjergverden.

SBTAs formand Mats Lagerholm siger i en kommentar, at bestyrelsen er utrolig glad for rekrutteringen. “Fredriks erfaring og entusiasme gør, at vi føler os trygge i visheden om, at han er den rette person til at føre SBTA videre”.

Den danske business travel association (DBTA) er også i ansættelsesprocessen af en ny General Manager, når den nuværende leder Anne Mette Berg går på pension ved udgang af marts.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.