Annons:

Mads Friis, adm. direktør i McDonald’s Danmark, er valgt som ny formand for HORESTA

Efter tre år som næstformand er Mads Friis blevet valgt som ny formand for HORESTA. Han skal fremover stå i spidsen for landets hoteller, restauranter og turistvirksomheder.

Det skete på HORESTAs repræsentantskabsmøde i DGI-Byen i København. Den nye formand kommer til at stå i spidsen for en organisation med ca. 2.200 medlemmer i hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Mads Friis afløser Jan Vinther Laursen. Efter tre år på den tidskrævende formandspost ønsker Jan Vinther Laursen nu at bruge mere tid i sin virksomhed, restaurantkæden Bone’s.

Mads Friis er til daglig adm. direktør i McDonald’s Danmark og står i spidsen for 8.000 medarbejdere i flere end 100 restauranter. Ligesom Jan Vinther Laursen bliver Mads Friis formand for både HORESTA Brancheforening og HORESTA Arbejdsgiver.

”Jeg ser frem til at fortsætte det arbejde, som vi med Jan som formand påbegyndte for tre år siden. Vi repræsenterer et af de hurtigst voksende erhverv i Danmark og kan glæde os over at have markant medlemsfremgang i disse år. Den udvikling skal vi fortsætte, samtidig med at vi udvikler nye tiltag og værktøjer, som hjælper vores medlemsvirksomheder i den daglige drift”, siger Mads Friis.

Han refererer blandt andet til en ny videnbank for hotelbranchen og en digital ESG-rapport, som HORESTA lancerer senere i år.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.