Annons:

Thailand satser på russiske turister

Mange lande har indført indrejseforbud for russiske turister. I stedet satser Thailand på at blive den bedste helårsdestination for rejsende fra Rusland. Af: Linda Iliste

Siden februar 2022 er Europas luftrum næsten fuldstændig lukket for russiske flyselskaber og privatfly. Tidligere populære destinationer som Grækenland, Italien og Spanien er ikke mulige for russere at holde ferie på.

Sanktionerne mod Rusland forårsaget af krigen i Ukraine betyder, at russiske turister i stedet er begyndt at strømme til Thailand året rundt.

Nu meddeler Thailands turistmyndighed (TAT) Moskva-kontor, at man investerer i at modtage 2 millioner russiske turister i Thailand næste år. Noget der ville betyde deltagerrekorder for det asiatiske kongerige. For at nå dertil vil de blandt andet arbejde for, at flere flyselskaber åbner ruter mellem Thailand og Rusland, og fremmer thailandsk turisme via de muligheder, mellemlandinger åbner.

I løbet af første halvdel af 2023 har 840.000 turister fra Rusland besøgt Thailand. Det gør landet til det fjerde mest populære rejsemål for russiske rejsende efter Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater og Egypten.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.