Annons:

EasyJet-chef Johan Lundgren træder tilbage

EasyJets administrerende direktør Johan Lundgren træder tilbage i begyndelsen af 2025 efter syv år ved roret for lavprisselskabet.

Chief financial officer Kenton Jarvis, der kom til flyselskabet i februar 2021, efterfølger Lundgren, meddelte flyselskabet sammen med sit halvårsregnskab.

Jarvis vil fortsætte i sin nuværende rolle i en overgangsperiode, og en søgning efter hans efterfølger vil begynde inden længe, ifølge flyselskabet.

Lundgren udtaler: “Jeg lykønsker Kenton med at være nomineret til min efterfølger, det er fuldt fortjent, og jeg vil arbejde tæt sammen med ham og hele ledelsesteamet for at nå dette års mål og overdrage ansvaret problemfrit i slutningen af året.

“Der er stadig vigtige ting at nå i løbet af året, men når tiden kommer, vil jeg forlade EasyJet med en stor følelse af loyalitet og stolthed over de fremskridt, der er gjort og det potentiale, som virksomheden har for fremtiden.”

EasyJet-formand Sir Stephen Hester sagde: “Vi er kede af, at Johan trækker sig fra EasyJet.

“Han har gjort et fremragende stykke arbejde som vores administrerende direktør siden december 2017; at styre virksomheden gennem de enorme udfordringer i Covid-perioden og opstille en klar strategi og en stærk eksekveringsplan mod dets ambition om at ‘være Europas mest elskede flyselskab, vinde for kunder, aktionærer og vores folk’.

“Der er et godt positivt momentum, og Johan vil være med os for at lukke indeværende år, som vi håber vil være endnu et med stærk fremgang.”

Han tilføjede: “Vi er også glade for at kunne annoncere Kenton som vores næste CEO, hvilket muliggør en velordnet og problemfri overgang.

”Ansættelsen er sket efter en grundig proces med et stærkt internt og eksternt felt af kandidater. Vi er fokuseret på at eksekvere den mellemfristede plan og relaterede finansielle mål, der blev fastsat tidligere på året, og ser Kenton som den ideelle person til at lede vores ledelsesteam til dette formål.

Jarvis udtaler: “Jeg er glad for at være blevet udnævnt til den næste administrerende direktør for EasyJet og takker bestyrelsen og mine kolleger for deres tillid og tillid.

“Jeg er en stor tro på fremtiden for vores flyselskab, som er drevet af talenterne og entusiasme fra vores frontlinjemedarbejdere. Jeg vil være enormt stolt af at lede vores teams for at opfylde easyJets store potentiale.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.