Annons:

Stein Nilsen fratræder som administrerende direktør i Widerøe

Efter ni år som administrerende direktør og administrerende direktør i Widerøe har Stein Nilsen bedt om at blive afløst. Norwegian har allerede startet en proces for at finde en efterfølger. Stein Nilsen fortsætter i stillingen, indtil en ny leder for Widerøe er på plads.

Stein Nilsen kom til Widerøe i 2015 og har bidraget meget til at udvikle virksomheden gennem en meget krævende periode for norsk luftfart. Widerøe er vokset fra 1.450 ansatte i 2015 til en virksomhed med knap 3.500 ansatte i 2024. Der er etableret en række nye ruter både i ind- og udland. Ikke mindst Widerøe har fløjet sine kunder sikkert gennem storm og vindstille i det norske regionale netværk og bidraget til bosætning og værdiskabelse i hele landet. Samtidig har Widerøe også udviklet ground services i lufthavne i Norge. Omsætningen i Widerøe er mere end fordoblet i samme periode.

– Widerøe er en fantastisk virksomhed, og det har været et privilegium at få muligheden for at lede og arbejde sammen med så mange gode mennesker. Efter ni år med mange og krævende udfordringer, og derudover en pandemi, er Widerøe nu i en situation med stabil økonomi og drift og en afklaret ejersituation. Det føles rigtigt for mig at give stafetten videre til en ny ansvarlig leder for virksomheden. En stor tak til alle, jeg har lært og arbejdet sammen med i alle disse år, siger Stein Nilsen.

– Jeg vil først og fremmest takke Stein for det usædvanligt gode samarbejde og for alt, hvad han har gjort – både for Widerøe i særdeleshed og for etableringen af ​​en stærk luftfartsgruppe i Norge. Sammen med sine medarbejdere har han opbygget en solid virksomhed, der har fremtiden foran sig. Stein er både en dygtig og vidende leder, men han er også en kulturbygger, som mange i luftfarten kan lære af. Jeg vil meget gerne have Stein videre, men jeg respekterer selvfølgelig beslutningen, siger Geir Karlsen, administrerende direktør i Norwegian.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.