Annons:

Guldregn over Scandics administrerende direktør – 48 procent i lønstigning

Det var en sand bonus for hotelkoncernen Scandics administrerende direktør Jens Mathiesen sidste år. I alt steg hans lønpakke med 48 procent i forhold til året før, beretter Dagens Industri.

Efter flere magre år er hotelmarkedet kommet sig, og i nogle tilfælde har det overgået niveauerne før pandemien. Det er tilfældet for hotelkoncernen Scandic, hvis nettoomsætning sidste år nåede det højeste niveau til dato, knap 14 milliarder DKK.

Udover at adm. direktør Jens Mathiesen, der har arbejdet i Scandic i forskellige roller siden 2008, bestemt var tilfreds med præstationen, fik resultatet også hans private pengekasse til at klinge.

Hans variable lønpakke steg til næsten 9,1 millioner DKK, en stigning på omkring 98 procent siden året før. Den variable aflønning til den administrerende direktør omfatter både aktierelateret aflønning på ca. 1 million DKK og en engangsbonus, der løber over 3 år.

Jens Mathiesen fik  også en højere grundløn, som steg fra 4,9 til 5,6 millioner DKK. Samlet set modtog den danske administrerende direktør godt 16,9 millioner DKK i kompensation, hvilket er næsten 5,5 millioner DKK mere end året før.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.