Annons:

Jettime’s direktør stopper efter succesfuld genrejsning

CEO i Jettime, Jørgen Holme, har besluttet at fratræde sin stilling i spidsen for det privatejede danske charter- og ACMI (flyvninger på vegne af andre flyselskaber) flyselskab.

Jørgen Holme har de seneste snart 8 år, med sikker hånd og ukuelig optimisme, ledet Jettime igennem en livstruende turnaround i 2017, håndteret en genstart af det nye Jettime efter nedlukningen under Corona pandemien og sikret, at Jettime i dag er stærkere og bedre rustet til fremtiden end nogensinde.

Jørgen Holme udtrykker det således: ” Det har været en utrolig rejse med Jettime de seneste snart 8 år både emotionelt og professionelt. Den store turnaround tilbage i 2016-2017 med fokus på vores charterforretning var nødvendig. Vi fik rettet økonomien op og var inde i en positiv vækstperiode, da Coronaen ramte hele branchen. I dag er Jettime igen en profitabel forretning med 450 Jettimere, der leverer effektivt og med hjertet på rette sted hver eneste dag. Det er jeg stolt af og derfor er timingen rigtig for mig at takke af.”

Jettime leverede et overskud før skat på 24 millioner kr. i det seneste regnskabsår (1.10.2022-30.9.2023). Selskabet opererer 11 fly af typen Boeing NG 737-800. Med baser i København, Billund og Helsinki sikrer Jettime hvert år en mindeværdig start og afslutning på udenlandsferien for mere end 600.000 nordiske gæster.

Ejer af Jettime, Lars Thuesen, udtaler: ” Jeg og min bestyrelse er utroligt taknemmelige for den kæmpe indsats Jørgen har bidraget med for Jettime. Jørgen er et meget ærligt, dedikeret, professionelt og ihærdigt menneske med stor integritet og har været det perfekte match for en organisation som Jettime med stærke relationer til hinanden, partnere og leverandører.”

Jørgen Holme og hans hustru Mette vil hellige sig deres passion for at rejse og vil tage en timeout for at afklare, hvad deres næste livskapitel skal indeholde.
Jørgen Holme fratræder sin stilling den 29. februar og overlader ansvaret til Anders Fred, tidligere CEO i det svenske charterflyselskab Novair.

Lars Thuesen siger om bestyrelsens valg af ny CEO:
”Anders Fred kommer fra et charterflyselskab med mange kulturelle og værdimæssige ligheder med Jettime. Anders har 20 års erfaring som leder af Novair og kender chartermarkedet i Norden rigtigt godt. Anders er en kompetent leder med øje for den gode gæsteoplevelse. Jeg er sikker på, han bliver et godt match for Jettime.”
Anders Fred overtager ansvaret som CEO for Jettime den 1. marts 2024.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.