Annons:

SAS præsenterer ABBA, Margrethe Vestager og Kronprinsessen i Texas

SAS skal i år præsentere Skandinaviens med innovative aktører til ‘ House of Scandinavia’ på festivalen South by Southwest i Austin, Texas,

South by Southwest er en amerikansk musik-, film-, og tech-festival. SAS skal til festivalen være med til at præsentere det bedste fra skandinavisk kultur på pop-up loungen House of Scandinavia.

Her vil H.K.H Kronprinsessen, Margrethe Vestager, Roskilde Festival, Björn Ulvaeas, der var en del af ABBA, Stockholms borgmester, Anna König Jerlmyr, SAS-direktøren Rickard Gustafson og en række skandinaviske kokke være med til at præsentere unikke idéer og skandinavisk kultur.

De vil blandt andet bidrage med en række debatter, aktiviteter, skandinavisk mad, initiativer til at udvikle måden, vi rejser på og meget andet.

SAS flyver på ruten til Austin, Texas på en direkte flyvning. Som en del af eventet i USA vil der ifølge SAS være et særligt event i Københavns Lufthavn, hvor man kan udforske det nyeste inden for digitalisering af rejsemåden.

SAS flyver direkte den 6. marts klokken 11:45 fra Københavns Lufthavn. Tilbage går turen den 12. marts klokken 20:15 fra Austin.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.