Annons:

Emirates investerer fra sin egen bæredygtighedsfond

Et tværfagligt, internationalt forskningssamarbejde for en grønnere luftfartsindustri.

Emirates foretager nu sin allerførste investering fra sin bæredygtighedsfond på USD 200 millioner (omkring 1,4 milliarder DKK) og bliver industripartner med Aviation Impact Accelerator (AIA).

Formålet med investeringen er at støtte forskning og udvikling (R&D), som er med til at reducere brugen af ​​fossile brændstoffer i kommerciel luftfart.

Formålet med partnerskabet er at fremme samarbejdet, levere data til AIAs forskellige klimapåvirkningsværktøjer, understøtte deres arbejde med datamodellering og deltage i fremtidige projekter dedikeret til at reducere klimaemissioner fra global luftfart.

AIA er baseret på University of Cambridge, og initiativet ledes sammen med universitetets Whittle Laboratory og Institute for Sustainability Leadership (CISL). Den består af en gruppe internationale tværfaglige eksperter, som udvikler evidensbaserede systemer, visualiseringer og specialiserede værktøjer til at give politikere, luftfartsindustrien og offentligheden værdifuld indsigt, som bruges i arbejdet for en mere bæredygtig luftfart.

Globale sværvægtere

Emirates slutter sig dermed til de andre industripartnere Boeing, Rolls-Royce, The Royal Air Force, IATA, 4Air og Flexjet. Partnerskabet består også af blandt andre World Economic Forum, The Aerospace Global Forum, British Department for Energy Security og Net Zero samt det britiske Department for Transport. MIT og andre verdensførende universiteter i Storbritannien og Australien er også partnere.

– Emirates er stolte af at støtte Aviation Impact Accelerator som det første projekt under vores Sustainability Fund. Som industriel partner har vi en unik mulighed for at tage en aktiv og konstruktiv rolle i dette samarbejde. Her deler vi viden og indsigt, bidrager til at udvide AIAs geografiske rækkevidde og understøtter udviklingen af ​​værktøjer, der adresserer en række nye luftfartsteknologier. Arbejdet kan skabe en vigtig ramme for de ændringer, der skal implementeres for at reducere den langsigtede klimapåvirkning af kommerciel luftfart, siger Sir Tim Clark, præsident for Emirates Airline.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.