Annons:

Legenden Diana Ross fylder 80 og kommer til Danmark

Gennem seks årtier har Diana Ross bidraget til den internationale sangskat og sat et seriøst aftryk på genrer som soul, disco, pop og R&B. I 1960’erne var hun en del af gruppen The Supremes, som i dag stadig er den bedst sælgende kvindelige gruppe i amerikansk historie, og i 1970’erne startede hun en særdeles succesfuld solokarriere.

Nu lægger hun vejen forbi Fredagsrock i Tivoli på sin Beautiful Love Performances Legacy Tour og deler et helt livs minder, musik og magi. Hendes mageløse bagkatalog af klassikere inkluderer Love Hangover, Upside Down, I’m Coming Out og Ain’t No Mountain High Enough. Hun spiller til Fredagsrock d. 9. august og Smukfest d. 10. august.

Sange som Baby Love, Stop! In the Name of Love og You Can’t Hurry Love repræsenterer epokegørende øjeblikke i musikhistorien og fremhæver det utrolige antal år, Diana Ross har været aktiv.

Som solist har hun udgivet 25 studiealbums siden 1970. Hun var i øvrigt en livslang ven af Michael Jackson.

Soul legenden optrådte senest i Danmark i 2023, hvor hun spillede i Royal Arena som var første gang i 50 år, at Diana Ross besøgte Danmark. 50 år tidligere, nemlig helt tilbage i 1973, optrådte hun i Falkonersalen på Frederiksberg.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.