Annons:

Rejsende sætter mere værdi på oplevelsen, når de overvejer flyrejser

Med teknologi følger lethed - det er i hvert fald sådan, rejsende ser det. Rejsende bruger teknologi til at optimere deres rejser, ifølge SITAs seneste "Passenger IT Insights 2023", primært baseret på en online-undersøgelse blandt næsten 6.500 respondenter fra 27 lande på tværs af Amerika, Asien, Europa, Mellemøsten og Afrika.

Rapporten markerer en fortsat stigning i brugen af teknologi, som SITA noterede i sin rapport sidste år .

David Lavorel , SITA CEO, udtaler at når man overvejer, om man skal booke en flyrejse, er oplevelse i lufthavnen en stadig vigtigere faktor sammen med omkostninger og tilgængelighed af destinationer. Og passagerer søger teknologi for at lette denne oplevelse.

“Passagererne peger på en klar vej frem for industrien: nu anerkender de mere end nogensinde smarte teknologier som nøglen til at strømline rejser og samtidig reducere dens miljøpåvirkning, både for flyrejser alene og for det bredere intermodale økosystem,” sagde Lavorel.

Undersøgelsen viser også en øget præference for mobilapps frem for internettet til bookinger. I 2019 sagde 77 % af de adspurgte, at de bruger nettet og 8 % bruger mobil, mens disse tal i 2023 er henholdsvis 70 % og 22 %.

“Brugen af mobile enheder er vokset støt gennem årene, og rejsende er mere afhængige af mobilapps til booking og tilslutning under opholdstid og ombord,” sagde Lavorel. “Vi ser, at passagerernes adfærd har ændret sig for, at biometrisk identitetsverifikation er blevet mere accepteret, især for boarding, sikkerhed og identitetsverifikation.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.