Annons:

Grænsekontrollens strejke den 1. februar er bekræftet

Indenrigsministeriet og grænsekontrollen har advaret om, at rejsende, der kommer ind i Storbritannien den 1. februar i næste uge, kan stå over for længere køer, da endnu en strejke er planlagt.

Medlemmer af fagforeningen Public and Commercial Service (PCS), som arbejder for grænsekontrollen, strejkede i flere britiske lufthavne og havne i juleperioden.

Nu siger fagforeningen, at den planlagte arbejdskamp den 1. februar vil være “den største strejke i årevis” og fortsætter indtil kl. 07.00 den 2. februar.

“Dette signalerer en betydelig eskalering af arbejdskampe efter en måned med strejker over løn, pensioner, afskedigelsesvilkår og jobsikkerhed,” siger fagforeningen.

Regeringen har opfordret rejsende, der planlægger at rejse ind i Storbritannien den 1. februar, til at tjekke de seneste rejseråd, før de rejser, og opfordrer alle passagerer, der er berettiget til at bruge eGates, til at gøre det.

Strejken kan påvirke internationale ankomster til alle britiske lufthavne.

Regeringens erklæring tilføjede: “Militært personale, embedsmænd og frivillige fra hele regeringen bliver trænet til at støtte Border Force (Grænsekontrollen) i lufthavne i hele Storbritannien i tilfælde af potentielle strejkeaktioner.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.