Annons:

Flypriserne forventes at blive billigere efter sommeren

De høje priser på flybilletter på økonomiklasse vil falde i løbet af de næste seks måneder. Det spås af rejsebureauet Flight Centre. Af: Linda Iliste

“Singapore Airlines og Quantas vil reducere deres billetpriser for at forblive konkurrencedygtige”

 

– Flyselskaber tilbyder nu lave priser på billetter efter sommeren, især dem, der driver transatlantiske ruter.

Det siger Justin Penny, der er direktør for luftfart hos Flight Centre UK, som er en del af det globale rejsebureau Flight Centre, i et interview med Travel Weekly.

I løbet af året har opsparet efterspørgsel på rejser fået prisen på flybilletter på økonomiklasse til at skyde i vejret. En efterspørgsel, hvor der nu er et marginalt fald.

I takt med at frygten for hurtigt skiftende rejserestriktioner letter, tør flere og flere forbrugere også booke flybilletter med mellemlanding.

Kombinationen af ​​dette betyder, at udvalget af overkommelige tilbud på indirekte flyruter vokser, siger Penny. British Airways og Virgin Atlantic har blandt andet kampagner for at fylde kabinerne i løbet af første kvartal af 2024.

– Singapore Airlines og Quantas vil sænke deres priser for at forblive konkurrencedygtige, mener Penny.

Da priserne på sommerrejser ikke falder, er anbefalingen til forbrugerne at se fremad og sikre sig tilbud i det næste år.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.