Annons:

Det første Radisson Blu-hotel er åbnet på Lanzarote

Radisson Blu Resort, Lanzarote, er Radisson Hotel Groups første hotel på Lanzarote og det tredje Radisson Blu-hotel på De Kanariske Øer.

Radisson Blu Resort, Lanzarote ligger i Costa Teguise med udsigt over Atlanterhavet. Hotellet fokuserer på bæredygtighed, hvor solpaneler producerer 100 procent af hotellets energiforbrug i løbet af dagen.

Radisson Blu Resort, Lanzarote, har 225 gæstesuiter, alle med terrasser, hvoraf de 13 er swim-up suiter, hvilket giver gæsterne direkte adgang til poolen. Derudover kan gæsterne nyde fire store opvarmede swimmingpools samt et wellnesscenter komplet med fitnessrum og spa.

Alle tre restauranter byder på havudsigt og en række kulinariske oplevelser, fra italiensk til buffetmad og lokale specialiteter. Sesto Senso serverer en kombination af traditionelle italienske retter med det bedste fra årstidens kanariske råvarer. Tremor er en buffetrestaurant med lokale og internationale retter, mens Maar byder på tapas, pokebowls og salater i uformelle og livlige omgivelser.

Radisson Blu Resort, Lanzarote, er forpligtet til Radisson Hotel Groups Net Zero-strategi ved at bruge solpaneler og et geotermisk anlæg, der producerer vedvarende energi til at opvarme vand, drive aircondition og opvarme resortets swimmingpools. Hotellet har også et nul plastikpolitik og er Travelife-certificeret, hvilket anerkender ejendommens bæredygtighedspræstationer.

– Vi er meget glade og stolte over, at Radisson Hotel Group har sat sin tillid til, at vores virksomhed kan fortsætte sin vækst i Spanien. Med vores fokus på bæredygtighed og med vores professionalisme er vores mål at gøre Radisson Blu Resort, Lanzarote til det bedste, eksklusive hotel på øen og et af de bedste hoteller på De Kanariske Øer, siger Óscar Palacios, Expansion Director hos Canarian Hospitality .

Radisson Blu Resort, Lanzarote, er det ottende Radisson Hotel Group-hotel, der åbner i Spanien, hvor koncernen sigter mod at tredoble sin portefølje inden 2025.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.