Annons:

Den svenske stats lufthavnsselskab indfører et prisloft på restaurantmad

I sidste weekend fik SEB-økonom Johan Javeus' rejesandwich med øl til 422 SEK på Landvetter stor opmærksomhed på platform X. Nu melder det statsejede lufthavnsselskab Swedavia ud, at man indfører et prisloft på mad i lufthavnene.

– Ifølge vores nye strategi skal priserne i lufthavnen ikke være mere end 10 procent højere end de tilsvarende produkter i byen, siger marketingchef Charlotte Ljunggren.

De 10 procent skal kompensere for øgede omkostninger til logistik, der kommer til at drive en restaurant i en lufthavn.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.