Annons:

Amadeus forventer flere “ubundled” business class-priser i 2024

Flyselskaber er indstillet på at tilbyde flere "ubundled" business class-priser, efterhånden som efterspørgslen efter førsteklasses flyselskabskabiner vokser, ifølge en ny rapport fra Amadeus.

Virksomhedens 2024 Travel Trends-rapport identificerer flere sandsynlige udviklinger i rejsebranchen næste år, herunder tilføjelsen af mere fleksible business class-priser, som ikke inkluderer fordele såsom adgang til lufthavnslounger, sædevalg og opgraderingsmuligheder.

Amadeus siger, at flere flyselskaber allerede har introduceret disse “mere overkommelige og tilgængelige” business class-priser, herunder Emirates, Qatar Airways, Finnair og søsterselskaberne Air France og KLM, som introducerede lette billetpriser for business class på langdistanceflyvninger tidligere i år.

Mange flyselskaber tilføjer også flere private “luksus” forretningssæder som Japan Airlines, Air India, Cathay Pacific og Air New Zealand for rejsende, der er villige til at betale mere for denne forbedrede service. Disse opgraderede kabiner tilbyder i stigende grad skydedøre, store 4K-underholdningsskærme og trådløs opladningsteknologi.

Andre tendenser identificeret af Amadeus inkluderer den øgede brug af generativ AI i planlægningen af rejserejser for at skabe “intelligente concierge”-platforme. Disse virtuelle rejseassistenter vil være i stand til at gøre søgning og rådgivning “hyperpersonlig og mere intuitiv” for brugerne.

“Næste generation af generativ AI-drevet kundeservice vil blive leveret med større tålmodighed og empati, hvilket reducerer medarbejdernes arbejdsbyrde til at håndtere hovedparten af eftersalgsservice og kundegennemgang, hvilket giver dem båndbredden til at give det menneskelige touch på flere specialistspørgsmål,” sagde Amadeus i sin rapport.

Amadeus forudser også, at 2024 kan se betydelige fremskridt i fremkomsten af elektriske vertikale start- og landingsfly (eVTOL), også kendt som “flyvende taxaer”, som kan tilbyde mere bæredygtige rejsemuligheder rundt i byer.

“Det kan virke meget futuristisk, men den tyske flyproducent Volocopter planlægger at levere en flåde af elektrisk VoloCity eVTOL til OL i Paris i 2024, hvilket gør det til et af de første elektriske lufttaxi-netværk,” siger Amadeus.

“Samtidig udvider Volocopter sin rækkevidde til Asien med planer om at lancere elektriske lufttaxier i Singapore i 2024, begyndende med tjenester i Marina Bay og Sentosa.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.