Annons:

Katy Perry døber Norwegian Prima med champagnesprøjt og popkoncert

Norwegian Cruise Lines (NCL) første Prima Class skib, Norwegian Prima, er nu officielt døbt og indviet. Dåbsfesten fandt sted i Reykjavik, hvor skibets verdensberømte gudmor, den prisvindende popstjerne Katy Perry, gav koncert og navngav skibet foran 2500 gæster. Det nydøbte krydstogtskib anløber Københavns Havn den 13. september.

Norwegian Prima, det første af i alt seks skibe i den nye Prima Class, er netop blevet døbt i smukke islandske omgivelser i Reykjavik. Det er første gang en stor skibsdåb finder sted i den islandske hovedstad, og gæsterne fik en oplevelse for livet, da Katy Perry smadrede en champagneflaske mod skibets stævn og officielt navngav det 294 meter lange krydstogtskib.

 

Det var supersjovt at få lov at drysse lidt fe-gudmorstøv på Norwegian Prima og sende hende afsted ud på det åbne hav. Jeg sætter altid pris på familieferier og once-in-a-life-time oplevelser, så jeg var glad for at kunne ønske alle gæsterne en rigtig god rejse,” udtaler Katy Perry.

 

 

En milepæl for krydstogtbranchen

På Norwegian Prima er der lagt vægt på store, åbne udendørsområder og rummelige kahytter og giver en følelse af plads, man ikke tidligere har oplevet ombord på et moderne krydstogtskib.   Ved dobbeltbesætning rummer det 143,535 bruttotons tunge skib op til 3100 gæster og har, sammenlignet med alle moderne premium-krydstogtskibe, det højeste bemandingsniveau.

Norwegian Primas første rejseplaner

Efter dåbsrejsen sejler Norwegian Prima ud på en serie af otte-dages krydstogter fra Amsterdam til København. Krydstogterne giver mulighed for at opleve den nordlige del af Europa og de norske fjorde. Den 13. september anløber hun Københavns Havn. Derefter sættes kurs mod Bermuda (10. oktober 2022). Krydstogterne i Caribien  starter den 15. oktober 2022, og rejserne rundt i  Det vestlige Caribien starter den 11. december 2022 og slutter den 19. marts 2023. Herefter går turen tilbage Bermuda , hvor hun cruiser fra den 29. marts til den 7. maj 2023. Fra den 14. maj til den 17. september 2023 er Norwegian Prima igen at finde i Nordeuropa.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.