Annons:

Aviareps Nordic vil tage sig af Hapag-Lloyds Cruises salg og marketing i Danmark og de andre nordiske lande

Hapag-Lloyd Cruises, det førende luksus- og ekspeditionskrydstogtsrederi i den tysktalende region, med en flåde på fem skibe. Skibene har fremtrædende modtaget de fem stjerner fra Insight Guides, som ifølge en pressemeddelelse cementerer deres position som "bedste flåde globalt".

”Gennem samarbejdet med AVIAREPS Nordic kan Hapag-Lloyd Cruises drage fordel af vores lokale ekspertise og omfattende netværk i de nordiske lande. Aviareps vil aktivt promovere og sælge Hapag-Lloyd Cruises til nordiske krydstogt-entusiaster på udkig efter en high-end oplevelse af bedste klasse. Dette partnerskab vil styrke Hapag-Lloyd Cruises’ brand og fremme relationer i regionen,” siger Tapani Kauhanen, General Manager for Aviareps Nordic.

 

“Vi er spændte og stolte over at kunne indlede samarbejdet med Hapag-Lloyd Cruises og hvor vi vil fokusere på at tiltrække nordiske rejsende om bord på disse prisvindende skibe, som tilbyder en række eksotiske krydstogter verden over. Vi ser allerede muligheder for planlagte begivenheder, da vi er så heldige at kunne vise skibene og produktet frem, når skibnee besøger nordiske havne i løbet af foråret,” siger Johan Rudolf, Cruise Sales Manager hos AVIAREPS Nordic.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.