Annons:

Ronald Kraule er ny administrerende direktør for Europæiske Rejseforsikring A/S fra 1. juli

Direktionen for Europæiske Rejseforsikring A/S er blevet omstruktureret. Ronald Kraule overtager rollen som administrerende direktør.

Med Ronald Kraule, som indtrådte i direktionen som Chief Transformation Officer i starten af 2024, har vi fået en meget erfaren ekspert indenfor branchen til rollen som administrerende direktør. Europæiske Rejseforsikrings strategiske mål er at vækste over markedsgennemsnittet i segmentet for rejseforsikring og udnytte nyt vækstpotentiale i andre undersegmenter af ejendoms- og ulykkesforsikring. Ronald Kraule bringer ikke kun omfattende internationalt branchekendskab, men har også opnået værdifuld erfaring i sin tidligere stilling som direktionsmedlem med ansvar for livs- og sundhedsforsikringer og organisationsudvikling hos ERGO Group i Østrig, hvilket vil give et stort bidrag til re-positionering af virksomheden, siger Richard Bader, Formand for bestyrelsen for Europæiske Rejseforsikring A/S.

Ronauld Kraule er født i 1972 i Klagenfurt, gift og far til 3 sønner. Siden 1999 har han haft forskellige ledelsesroller hos internationale finanskoncerner som f.eks. GE Capital, HBOS og Lloyds Banking.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.