Annons:

Atlantic Link udvider med to nye medarbejdere

Med de 2 nye ansættelser vil Atlantic Link bl.a. fokusere mere på på erhvervs- og hotelkundesegmentet.

Micky Maceiras tiltræder en nyoprettet stilling hos Atlantic Link som Head of Corporate Sales Scandinavia for airBaltic i Danmark, Sverige og Norge. Med fokus på erhvervskunder og med målet om at øge salget fra Skandinavien på airBaltic’s ruter, vil Micky fungere som skandinavisk repræsentant for flyselskabet. airBaltic lancerer nye ruter fra Billund og København til Las Palmas på Gran Canaria i efteråret og tilbyder desuden direkte ruter til Riga og Tallinn med videre forbindelser til resten af Europa. Micky er et kendt ansigt i rejsebranchen, hvor han tidligere har haft stillinger som Corporate Key Account Manager hos Norwegian og hos Booking.com.

 

 

Sabrina Olesen indtræder også i en nyoprettet stilling som Client Account Manager med ansvar for hotelkunder, herunder Elite Hotels i Sverige og Story Hotels på Seychellerne. Sabrina kommer fra en stilling som Account Manager hos medieovervågningsorganisationen Retriever og bringer en solid erfaring med sig inden for kundehåndtering og salg.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.