Annons:

Ny General Manager for Strawberry’s to hoteller i Copenhagen Airport

I april 2024 tiltrådte Thomas Skov som interim direktør og nu er det så officielt, at han overtager ansvaret for de to lufthavnshoteller Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport

“Thomas Skov er uden tvivl den rette mand til jobbet. Han har gjort et fantastisk arbejde på Comfort Hotel Vesterbro og har 20 års erfaring i branchen. Nu skal han ud og fasttømre vores position som Nordeuropas største – og i mine øjne bedste – konferencevenue direkte forbundet til en lufthavn. Der findes ikke en bedre location for konferencer, der samler gæster fra hele Norden, ja faktisk hele verden,” siger Petter A. Stordalen, grundlægger og ejer af Strawberry.

Og Thomas han er klar på udfordringen:
“Det er en ære at få ansvaret for et af hovedstadens største venues. Jeg glæder mig enormt meget til at lære mit nye team at kende. De seneste måneder har jeg været interimdirektør, og derfor har jeg allerede fået et lille indblik i alt det, de kan. Det er et topprofessionelt team og med den enorme kapacitet og unikke placering vi har, så når potentialet helt til skyerne og jeg ved, at vi kan indfri det sammen.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.