Annons:

Zleep Hotels præsenterer Hotel Manager til nyt Horsens hotel

Den erfarne hotel manager, Ulrik Guldborg, tiltræder stillingen og bringer med sig en lang baggrund inden for hotelbranchen.

Med over 15 års erfaring i hotelbranchen, herunder 9 års erfaring Zleep Hotels, har Ulrik Guldborg et indgående kendskab til drift, service og gæsteoplevelser. Hans ledelsesstil og erfaringer gør ham til det perfekte match til at varetage det nye Zleep Hotel i Horsens – og give gæsterne et skønt ophold med en god nats søvn i bagagen.

”I forhold til min tid på Zleep Hotel Kolding så er hotellet i Horsens over dobbelt så stort – og en helt anden type hotel, som jeg også har haft glæde af at besøge under opbygningen. Jeg glæder mig over at være med i processen op til åbningen, og så bliver jeg nødt til at understrege, hvor godt repræsenteret Zleep Hotels vil være i Jylland efter åbningen af Zleep Hotel Horsens. Jeg ser frem til at sætte mit præg på hotellet sammen med resten af personalet” udtaler Hotel Manager, Ulrik Guldborg.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.