Annons:

Zleep Hotels klar med chef til nyt hotel

Zleep Hotels åbner til november et nyt hotel i Vejle og har ansat brancheprofil som ny hotelchef.

Til november tilføjer Zleep Hotels endnu et hotel til kædens portefølje. Hotellet, der får adresse på Havneøen i Vejle, skal driftes og ledes af en erfaren og anerkendt person i branchen nemlig Vibeke Wonsbeck Filsø, der har stort kendskab til både lokalområde, erhvervsliv og byens turisme.

Vibeke Wonsbeck Filsø kommer fra en stilling som CEO i Vejrø Gruppen og har tidligere bestridt stillinger som General Manager og Sales Manager i Stella Maris Hotel de Luxe samt som selvstændig konsulent for flere velkendte hoteller og konferencecentre.

”Jeg har et mål om at drive et hotel, der sitrer af personlig service, hjemlig hygge og glade medarbejdere, og som del af en professionel hotelkæde med et internationalt bagland føler jeg mig godt rustet til at kunne realisere dette,” siger Vibeke Wonsbeck Filsø. 

Som hotelchef får Vibeke Wonsbeck Filsø driftsansvar for både hotellet i Vejle og det tilhørende eksklusive lejlighedskoncept Kirk Stay. 

Hos Zleep Hotels er man stolt over at kunne præsentere Vibeke Wonsbeck Filsø som ny hotelchef i truppen.

”Det glæder mig meget, at Vibeke skal lede vores hotel i Vejle. Hendes erfaring inden for både hoteldrift, salg og marketing samt smittende engagement er uundværlige kvaliteter, når vi i Vejle snart skal introducere, repræsentere og drifte både eget brand og Kirk Stay,” siger Jytte Vestergaard, Director of Operations i Zleep Hotels.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.