Annons:

Svenska Möten styrker sin bæredygtighedsprofil ved at få Kristin Lundén med på holdet

Med en solid erfaring og baggrund i hotelbranchen, herunder en fremtrædende rolle som bæredygtighedschef hos Münchenbryggeriet Event och Konferens, er Kristin ideelt positioneret til at lede og videreudvikle Svenska Mötens bæredygtighedsarbejde til næste niveau.

Kristin, der også driver sin egen virksomhed som bæredygtighedsstrateg og rådgiver, vil arbejde tæt sammen med Swedish Meetings og deres udvalgte mødesteder i dette arbejde. Hendes engagement som underviser i bæredygtig udvikling og formandskab for Sustainable Tourism Network afspejler hendes dybe engagement og ekspertise i bæredygtighedsspørgsmål.

– Jeg ser frem til at bidrage med min erfaring og viden til Swedish Meetings. Min baggrund i hotelbranchen og passion for bæredygtig udvikling betyder, at jeg ser store muligheder for at skabe reel forandring. Jeg er overbevist om, at vi sammen kan tackle branchens udfordringer og udnytte de muligheder, som bæredygtighed giver, til at skabe en positiv effekt for både vores forretning og samfundet som helhed,” siger Kristin.

– Kristins og Simons ekspertise og passion for bæredygtighed er præcis, hvad Svenska Möten har brug for for at fortsætte vores rejse mod at drive os og industrien fremad gennem innovative løsninger og bæredygtig forretningsudvikling. Vi har et stort engagement i bæredygtighedsspørgsmål og fuldt fokus på at skabe merværdi for vores kunder og bidrage til en mere bæredygtig fremtid, siger Michael Schüller , CEO for Svenska Möten.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.