Annons:

SAS ansætter Ginger Hughes – hun skal varetage rekonstruktionen

SAS har ansat Ginger Hughes som ny chef for flyselskabets rekonstruktion. Hun har tidligere arbejdet i konsulentfirmaet, der har arbejdet med flyselskabets rekonstruktionsproces.

Ginger Hughes har været partner hos Seabury, som har været rådgiver for SAS i den igangværende rekonstruktion og den såkaldte Chapter 11-proces i amerikansk domstol. Nu ansætter flyselskabet hende som chef for rekonstruktionen med titlen “Chief Transformation Officer”, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

“Med en tre årtier lang karriere som rådgiver for flyselskaber verden over har Ginger Hughes været medvirkende til at forme strategiske transformationer, omstrukturering, flyfinansiering, omkostningsoptimeringsstrategier, loyalitetsprogrammer og allianceinitiativer,” siger SAS CEO Anko van der Werff i en kommentar.

SAS har desuden ansat Paul Verhagen som ny kommerciel chef. Han kommer senest fra rollen som vicepræsident hos det spansk-portugisiske flyselskab Iberojet og var tidligere ansvarlig for Norge, Finland og Baltikum hos Air France-KLM.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.