Annons:

Ny VP Marketing & Digital Sales i Strawberry

Strawberry rekrutterer Marianne Orderud til stillingen som Vice President Marketing & Digital Sales.

Orderud kommer fra stillingen som marketing- og kommunikationsdirektør hos SATS.

Med Orderud på holdet er Strawberry klar til yderligere vækst, og ambitionerne for fremtiden er større end nogensinde. Navneskiftet, der fandt sted i maj 2023, markerer en ny vision for virksomheden, der i dag har 230 hoteller, 122 restauranter og 21 kurbade. Med nye partnere i loyalitetsprogrammet og en ambitiøs vækststrategi bliver Strawberry porten til de bedste oplevelser på tværs af Norden.

– Vi er meget glade for at have Marianne med på holdet. Med hendes erfaring fra blandt andet SAS og senest som marketing- og kommunikationsdirektør for Norden hos SATS har vi fået en kandidat med bred erfaring og stor viden. Sammen med et fantastisk team vil Marianne være en nøgleperson for videre udvikling og vækst i Strawberry, siger Carl Oldsberg, CEO i Eberry.

I fem år arbejdede Orderud blandt andet hos SAS, hvor hun var marketingchef og en del af det globale salgs- og marketingteam med ansvar for kommunikation og udvikling af SAS brand. I denne periode lancerede virksomheden blandt andet kommunikationskonceptet “Vi er rejsende” og en ny visuel identitet. Orderud har siden 2018 arbejdet hos SATS som marketing- og kommunikationsdirektør, med primært ansvar for blandt andet SATS’ brand og kommercielle dagsorden på tværs af de nordiske grænser.

– Jeg er stolt og ydmyg over at få denne mulighed. Jeg ser frem til at bidrage til yderligere at styrke Strawberrys position i en spændende fase for virksomheden. Det er med meget energi, engagement, et varmt bankende hjerte og en lidt rebelsk indstilling, at jeg vil gå ind i dette arbejde, siger Marianne Orderud.

Orderud har en uddannelse fra Kommandoskolen for Infanteriet i Trondheim, samt en Bachelor i Civil Marketing fra Handelshøjskolen BI. Orderud har tidligere arbejdet hos blandt andet Microsoft og Tele2 med henholdsvis salg, marketing og branding.

Orderud starter i stillingen som VP Marketing & Digital Sales i Strawberry 1. januar 2024.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.