Annons:

Ny stærk og erfaren salgsprofil ansættes til Zleep Hotel

I det nye år starter Christian Zacho som Zleep Hotels’ Sales Manager i Jylland.

Med mere end 25 års erfaring i rejsebranchen og en imponerende track record inden for salg og relationsopbygning, er Christian den perfekte kandidat til at styrke salgsteamet – og bidrage til den ambitiøse vækststrategi, særligt i Jylland.

”Jeg er personligt glad for at kunne ansætte Christian Zacho i stillingen som ny Sales Manager i Jylland. Særligt fordi han deler vores passion for at levere den bedste gæsteoplevelse – og har en stærk forståelse for det skiftende forretningslandskab inden for vores branche. Hans evne til at identificere nye salgsmuligheder og opbygge langvarige partnerskaber er noget man skal lede længe efter,” siger Salgs- og Marketing direktør, Catharina Hallberg.

Med sin innovative tankegang og passion for at skabe værdifulde relationer vil Christian spille en afgørende rolle i udviklingen af strategiske samarbejder med erhvervskunder og rejsebureauer i Jylland. Han vil også fokusere på at styrke vores eksisterende kundeportefølje og indføre nye initiativer for at forbedre vores generelle gæsteoplevelse.

Alt sammen i tæt samarbejde med vores Salgs- og Marketing direktør, vores salgsteam og ligeså hotelcheferne på de jyske hoteller.

”Jeg glæder mig til igen at spille en rolle i den vestdanske rejsebranche på B2B-markedet og jeg glæder mig til at møde nye og gamle erhvervskunder her på fastlandet”, udtaler Christan Zacho.

Med sin lange baggrund i branchen har Christian Zacho en dybdegående viden om markedet, som gør ham til en absolut nøglespiller med henblik på at styrke Zleeps position som værende en af de førende hotelkæder i Danmark.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.