Annons:

Ny hoteldirektør på Rungstedgaard

Den tidligere direktør fra Bautahøj Kursuscenter og Hotel, Jakob Buus Møller Andersen, overtager direktørposten på Rungstedgaard efter Stine Gregersen Kold.

Hotel og konferencecenter Rungstedgaard har fået ny hoteldirektør. Det er Jakob Buus Møller Andersen, der tiltrådte stillingen 1. februar.

Jakob Buus Møller Andersen kommer fra en stilling som direktør på Bautahøj Kursuscenter og Hotel og skal udfylde rollen som hoteldirektør efter Stine Gregersen Kold, der har stået i spidsen for Rungstedgaard siden 2007 og været med til at gøre stedet til et velrenommerede konferencehotel.

”Mine kolleger og jeg sad for 17 år siden, da jeg lige netop var tiltrådt stillingen, over en drømmekage og talte om vores drømme for Rungstedgaard. Alle de drømme er nu indfriet – og vi har sammen skabt en spændende destination for vores gæster – og ikke mindst en fantastisk arbejdsplads for hinanden. Jeg føler derfor, at min mission her nu er fuldendt, og at tiden er moden for mig til at søge nye udfordringer,” siger Stine Gregersen Kold.

Jakob Buus Møller Andersen kommer med stor erfaring fra hotel- og konferencebranchen. Han er oprindeligt uddannet kok, men kommer senest fra en ansættelse gennem otte år som direktør på Bautahøj Kursuscenter og Hotel.

”Det er med stor glæde, at jeg nu giver stafetten videre til Jakob. Jeg er helt overbevist om, at han er det helt rigtige valg for Rungstedgaard,” siger Stine Gregersen Kold.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.