Annons:

Ny direktør for Gouda Rejseforsikring

Fra en ledende position i Gjensidige er Kasper Møller Smidt blevet udpeget som ny direktør for rejseforsikringsselskabet.

Kasper Møller Smidt er ny direktør for Gouda Rejseforsikring i Norden, fremgår det af en pressemeddelelse.

35-årige Kasper Møller Smidt kommer fra et job som chef for Mægler & Agentur i Commercial i Gjensidige, der ejer Gouda Rejseforsikring.

“Jeg har i mine 15 år i forsikring været enormt heldig at få lov til at arbejde med flere vidt forskellige forretningsområder indefor faget. Nu skal jeg igen lære noget nyt og det er jeg spændt på og ydmyg overfor” siger hovedpersonen, der på posten afløser Dan Kjølhede Laursen, som frem til februar var leder af selskabet.

Kasper Møller Smidt har arbejdet i forsikringsbranchen siden 2006. hvor han ved siden af sit studie på CBS blev ansat i Codan Forsikring. Siden har han været i Købstædernes Forsikring og selvstændig, inden han i 2019 startede hos Gjensidige.

“Nu ser jeg frem til at lære mine nye kolleger bedre at kende samt få et nærmere kendskab til Gouda Rejseforsikrings kunder og samarbejdspartnere. Vi ser ind i et rejsemarked i vækst og jeg er sikker på, at der er mange nye muligheder, vi sammen skal forfølge” udtaler han videre.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.