Annons:

Helene Hallre ny Regional Director for Sverige, Danmark og Island

Udover rollen som hoteldirektør for Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus og Radisson RED Aarhus.

– Jeg er meget stolt og glad for at have fået denne mulighed for at arbejde sammen med de vidunderlige teams i Sverige, Danmark og Island. Vi arbejder alle for at give vores gæster de bedste oplevelser hver eneste dag, og jeg glæder mig til at arbejde på tværs af markeder med mine kollegaer. Mit mål er at give gæsterne mindeværdige oplevelser, bidrage til at udvikle teamene og skabe gode resultater for virksomheden, siger Helene Hallre, Regional Director Danmark, Sverige & Island og Cluster General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus & Radisson RED Aarhus.

Som regionschef får Helene ansvaret for, at Radisson Hotel Groups hoteller i Sverige, Danmark og Island leverer den bedst mulige kvalitet og service til gæsterne.

For nogle år siden blev Helene Hallre kåret som Norges tredjebedste ledertalent i E24’s pris for Ledere. Som den eneste operatør fra hotelbranchen på den prestigefyldte topliste blev hun også kåret som en af ​​topkandidaterne i kategorien “Årets drivkraft”. I juryens begrundelse beskrives Hallre som stærkt forretningsdrevet, med en rigtig god forståelse for, hvad der driver gæsteoplevelser, effektiv drift og konkurrenceevne på længere sigt.

Helene begyndte at arbejde i Rezidor Hotel Group (i dag Radisson Hotel Group) allerede som 19-årig. Efter et par år i forskellige lederstillinger på Radisson Blu Plaza Hotel gik turen til et af Københavns mest legendariske og kendte hoteller; designperlen Radisson Collection Royal Hotel. Efter kort tid blev hun forfremmet til hotelchef, hvor hun var, indtil hun fik rollen som Cluster General Manager for Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus & Radisson RED Aarhus.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.