Annons:

DBTA’ General Manager går på pension

Efter 10 år på posten som General Manager for DBTA | Danish Business Travel Association, har Anne Mette Berg valgt at gå på pension i foråret 2023.

Anne Mette Berg;  At være ”frontfigur” i DBTA har været et fantastisk job! I samarbejdet med den til enhver tid siddende bestyrelse, har vi de sidste 10 år udviklet DBTA til at være et stærkt og relevant netværk for både Buyer og Supplier medlemmer. Erhvervsrejsebranchen er i konstant udvikling og der er som aldrig før behov for samarbejde på tværs. Men for mig er det tid til at drosle lidt ned og rejse til nogle af de steder, som endnu ikke er besøgt.”

Mikkel Vismann fra bestyrelsen i DBTA retter en stor tak til Anne Mette for hendes fantastiske engagement og fremragende resultater igennem årene.  “Vi er og har altid været utroligt glade for hendes positive og videbegærlige sind og hendes store glæde ved at dele viden og altid være et skridt foran i forhold til trends og tendenser. Vi ønsker hende alt det bedste for fremtiden”.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.