Annons:

Dansker forbinder internationale kunder med luksushoteller verden over: ”Det kræver indgående branchekendskab for at lykkes”

På bare ét år har den danske hospitality-aktør Attach Agency med Tanja Andresen i spidsen udviklet sig til en betroet samarbejdspartner på det internationale hotelmarked.

Fra kontoret i Borgergade i centrum af København forbinder en dansker de største globale eventbureauer og virksomheder med luksushoteller verden over. Siden Tanja Andresen på egen hånd gik i luften med sin virksomhed, Attach, for bare ét år siden, er det gået stærkt. I dag beskæftiger hun tre fuldtidsansatte og fire løst tilknyttede medarbejdere.
Kundeporteføljen er gået fra nul til nu at indbefatte både nordiske og internationale hoteller og destinationer verden over.

I dag har Attach strategiske partnerskaber med blandet andet ESS Group, der har i alt 11 resorts i koncernen, herunder Ystad Saltsjöbad og Marienlyst Strandhotel i Helsingør.
Videre samarbejder virksomheden i Danmark med highend-brandet, Guldsmeden Hotels. Tanja Andresen repræsenterer også hoteller i Spanien, Portugal, Tyskland og  Grækenland og eksotiske Waldorf Astoria på Maldiverne.

”Jeg er utrolig stolt over, hvor langt Attach er nået på bare ét år. At lede en række dygtige medarbejdere samt at repræsentere nogle af de allermest eftertragtede hoteller og
destinationer, er en drøm for mig og lige præcis årsagen til, at jeg etablerede bureauet.
Jeg har nu brugt det første år på at bygge fundamentet for virksomheden og har allerede et godt mix af unikke hoteller og destinationer. Nu handler det om for os at bruge vores
ressourcer på at skabe endnu mere værdi for kunderne. Og mon ikke, at der så kommer et par spændende, nye kunder til også i løbet af det kommende år,” siger Tanja Andresen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.