Annonce:

Annonce:

Top 5 destinationer til en romantisk flugt

Tui har afsløret deres fem mest romantiske feriedestinationer for to personer – og ikke kun til Valentins Dag.

Valentins Dag står for døren, og med det har TUI lavet en top 5 over destinationer for en romantisk flugt for to.

Destinationerne går til storbyerne i Europa. Rejsemålene er også billigere uden for højsæsonen, hvor turistattraktionerne heller ikke er lige så tætpakkede, som det ses om sommeren.

TUI har baseret deres fem byer ud fra Google Trends og TUI’s eget salg. Du kan se top fem over de romantiske rejsebyer her:

  1. London
  2. Rom
  3. Barcelona
  4. Prag
  5. Paris

– London, Rom og Paris er altid populære på denne tid af året, fordi det er nemt og oplagt for par at rejse dertil. Barcelona har taget et nøk op de seneste par dage, formentlig på grund af den varmere temperatur, mens Prag også vinder ind som et billigt alternativ, hvor der er rigtig meget at se og opleve, siger Katarina Frederiksen, søgespecialist hos TUI Danmark og fortsætter:

– Det er de samme personer, som kigger på byer som London, Rom og Paris. Lige nu, ser det ud til, at London vinder den kamp.

Vinterferie i sidste sekund
Men det er ikke alle, der er på udkig efter storbyferier. Der er stadig mange danskere, der kigger efter en længere vinterferie i de varme lande:

– Der bliver søgt rigtig meget på De Kanariske Øer og Egypten i disse dage. Det er hovedsageligt ældre par eller mindre familier, der bestiller vinterferie til disse destinationer lige nu, siger Katarina Frederiksen.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.