Annonce:

Annonce:

Skirejsebureau afskediger alle medarbejdere

Højmark Rejser tager konsekvensen af en usikker skisæson på grund af Covid19 pandemien.

”Da coronaen startede i foråret, var der to uger tilbage af vores sæson, så det var ikke dramatisk for os. Men som månederne er gået med udviklingen af coronasmitten, så sidder vi lige nu i en situation, hvor skirejser ikke er det, der bliver solgt allermest af,” siger koncerndirektør Majbritt Jensen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Det er blandt andet smittesituationen på nøgledestinationer i Østrig og Italien, som gør den forestående skisæson usikker.

I alt har bureauet opsagt 14 ansatte. Majbritt Jensen fortæller til avisen, at hun håber opsigelserne ”kan rives i stykker”, hvis en vaccine bliver introduceret hurtigt, og en del af sæsonen byder på mulighed for at sende kunder på skiferie.

Andre skirejsebureauer udbyder stadig skirejser, om end med store forbehold. Således skriver eksempelvis skirejsebureauet Northlander på sin hjemmeside, at kunderne enten ”kommer på skiferie eller får pengene tilbage”.

”Hvis Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til din destination, og det fortsat er sådan 14 dage før afrejse, får du det fulde beløb tilbage. Det samme gælder, hvis det sker indenfor 14 dage før afrejse”, hedder det på siden.

Østrigs Turistbureaus webside oplyser, at alle pister foreløbigt er lukkede frem til den 6. december. I Italien oplyser myndighederne ligeledes, at pisterne er lukkede, bortset fra konkurrencer, frem til udgangen af november. Smittetrykket i begge lande er fortsat langt over de 30 smittede pr. 100.000 indbyggere, der afgrænser hvornår de danske myndigheder fraråder ikke-nødvendige rejser til landet.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.