Annonce:

Annonce:

Bookingportal: Danskerne søger på ferier herhjemme

Søgeportalen Booking.com melder, at det primært er indenlandske rejsemål, der er populære når danskerne søger feriemuligheder i skolernes sommerferie.

Søgeportalen Booking.com fortæller, at en tredjedel af samtlige søgninger, danskerne foretager for ferierejser i højsæsonen, er på indenrigsdestinationer i Danmark. Dermed er søgningen på Danmarksferier markant højere end normalt for perioden.

Destinationer som Ebeltoft, Blåvand og Bornholm, har således overtaget top-10 pladser på listen over de mest populære søgninger. Topplaceringer, som før Corona-krisen typisk gik til rejsemål i Sydeuropa eller populære, europæiske storbyer.

Hos dem, der trods alt søger på feriemuligheder i udlandet, er det først og fremmest destinationer i Spanien, der efterspørges. Ifølge Booking.com er det primært usikkerhed vedrørende Covid 19 restriktioner, der betyder, at færre danskere søger mod udlandet i den kommende højsæson.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.