BCD Travel opkøber italiensk partner

BCD Travel har netop overtaget forretningsrejse- samt møde & eventaktiviteterne af selskabets partner i Italien, Ventura Spa. Købet resulterer i et nyoprettet selskab, BCD Travel Italy, der tilbyder forretningsrejser, møder & events og rejsekonsolideringstjenester.

Erhvervsrejsebureauet BCD Travel køber sin mangeårige partner Ventura Spa. Det oplyser Stewart Harvey, President EMEA, BCD Travel, i en pressemeddelelse.

– Vi er glade for at kunne annoncere overtagelsen af Ventura Spa’s forretning fra vores mangeårige partner, siger Stewart Harvey

– Jeg er især glad for at byde medarbejdere i Ventura Spa velkommen til BCD Travel. Efter at have samarbejdet med dem gennem årene, ved vi, at de leverer fremragende service, hvilket resulterer i høj kundetilfredshed. Sammen ser vi frem til udviklingen af de mange muligheder, overtagelsen giver, både på det centraleuropæiske marked og globalt, fortsætter Harvey.

Ventura Spa har været BCD Travel-partner siden 2006 og skifter nu navn til BCD Travel Italy ifølge en pressemeddelelse. BCD Travel Italy fastholder sine kontorer i Milano, Firenze, Torino, Treviso og Guardiagrele. Under BCD Travels ejerskab vil virksomheden fortsat tilbyde forretningsrejser, møder & events og rejsekonsolideringstjenester.

– Virksomhedsovertagelsen vil gøre det nemmere for BCD Travel at assistere lokale kunder og hjælpe dem med at udvide deres rejseprogrammer på globalt niveau, i det der bygges videre på et i forvejen fremragende image, som Ventura Spa har haft i Italien i sit partnerskab med BCD Travel i mere end et årti, siger administrerende direktør for BCD Travel Italy, Davide Rosi, som fortsætter i sin nuværende rolle.

Kommentarer är stängda.