Annonce:

Annonce:

Krydstogtsgigant: 2022 bliver et ”revancheår” for hele industrien

Verdens største krydstogtsrederi, Carnival, bekræfter markant vækst i forudbestillinger.

Efter 15 måneders absolut ”tørke” i krydstogtsbranchen ser det nu for alvor ud til, at kunderne er på vej tilbage ombord. Verdens største krydstogtsrederi, amerikanske Carnival, bekræfter således, at tendensen med et stigende antal forudbestillinger har bidt sig fast, og alene i det seneste kvartal har man set en vækst på 45%, målt i forhold til den foregående tremåneders-periode. Det fremgår af en halvårsrapport fra krydstogtsgiganten.

Samlet set er antallet af kunder, som har forudbestilt krydstogter med afsejling i 2022 større end det tilsvarende antal forudbestillinger et år frem i tiden, som det så ud inden Covid 19 pandemien lukkede for, stort set, al krydstogtsejlads. Hos Carnival-ledelsen fører det, i koncernens halvårsrapport, til en konklusion om, at forretningen er på vej tilbage mod en ”normaltilstand”.

At Covid 19 pandemien ikke har været en gratis omgang for krydstogtsrederierne vidner tallene i Carnivals regnskabsmeddelelse dog også om; I første halvdel af regnskabsåret 2020/21 har rederiet tabt 2 mia. USD, og tabene ventes at fortsætte ind i det indeværende, tredje kvartal i regnskabsåret.

Derefter forventer rederigiganten at komme tilbage i plus på den løbende bundlinje. Til november, når højsæsonen for krydstogter globalt, er startet, regner Carnival med at have i alt 42 krydstogtsskibe i drift.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.