Annons:

Turistrekord i Italien sidste år

Med 143 millioner check-in på overnatningssteder satte Italien en turistrekord sidste år. Størstedelen af ​​gæsterne var udlændinge, viser statistikken.

Antallet af hotelgæster steg med 13,4 procent i forhold til året før, oplyser landets statistikbureau, Istat. Antallet af overnatninger steg med 10 procent til 451 millioner, det vil sige lidt mere end tre nætter i gennemsnit pr. tjekket gæst.

Under pandemien stod italienere, der rejste i deres eget land, for størstedelen af ​​indtjekningerne, men sidste år var udlændinge i flertal for første gang siden corona-pandemien ramte landet.

Italien har længe været en favorit blandt turister fra hele verden, men forsøger at regulere, hvor mange der besøger de mest populære attraktioner i højsæsonen. I år har Venedig startet et eksperiment, hvor dagsturister skal betale et gebyr på 5 euro – lidt over 50 sedler – på visse dage.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.