Annons:

flyg

Lad rejseeventyret fortsætte

De fleste er nok både trætte af at tænke på og høre om hovedpersonen i alles liv de sidste to år, men for de fleste har det indprintet sig og sat sit præg, især når det kommer til rejsekulturen. Pludseligt er der langt flere ting, man skal tage højde for, når man skal planlægge en rejse – ikke blot destination, type af rejse og aktiviteter, men også indrejserestriktioner, ombookingsmuligheder og afbestillingsforsikring. Hvis det også har sat sit præg på dig og din rejselyst, kan du genoptage rejseeventyret med billige pakkerejser med Solfaktor, hvor du er sikret af rejsegarantifonden. Rejserne er fleksible, så du bestemmer destination, hotel og varighed af rejsen og får kombinationen som en pakkerejse.

Pakkerejsegaranti

Bestiller du en pakkerejse, er du dækket af pakkerejsegaranti, hvilket betyder, at skulle Udenrigsministeriet ændre i rejsevejledningerne og fraråde rejser til destinationen, du har bestilt din pakkerejse til, får du hele rejsen refunderet indenfor en uge. Ydermere samarbejder solfaktor.dk med Gouda, så man kan få en god og fair rejseforsikring, som også dækker i tilfældet af, at man bliver ramt af covid-19 ved afrejse. På den måde kan du rejse trygt igen, forsikret både ude og hjemme. 

Destination

På solfaktor.dk finder du rejser til destinationer overalt i verden og med alle hoteltyper. Hvis du vil starte rejseeventyret trygt og simpelt ud, er det en oplagt mulighed at tage til Tenerife. Har du derimod brug for at få udlevet dine vildeste rejsedrømme efter al den tid uden, kan du finde rejser til Thailand, Mauritius, Maldiverne eller Mexico og nyde en frisk kokosnød og slentre ned af de uendelige hvide sandstrande, tage på tur i junglen og møde nye mennesker. 

Er shoppetrangen stor, kan du tage på storbyferie i Irland, Emiraterne, Ungarn eller Rumænien, og hungrer du efter noget kulturel stimulering, kan du tage Israel. Der er bogstaveligt talt en rejse af enhver slags, og der kan laves pakkerejser til alle destinationerne. Alle destinationerne indbefatter naturligvis også alle den samme fleksibilitet, rejsegaranti og dermed tryghed og ikke mindst til den bedste pris. Så nu er det bare at turde springe ud i det igen. Det kan virke som en stor mission at skulle begive sig ud i verden på den måde igen, men når man først sidder med sand mellem tæerne og mærker udlandets eksotiske energi omkring sig, er pandemien hurtigt glemt, og nydelsen samt den lyse fremtid er hvad, der fylder i tankerne.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.