Annons:

Grænsekontrol finder flere falske Coronatest papirer

Voksende problem med forfalskede testresultater ved bl.a. engelsk grænsekontrol

Ifølge engelske myndigheder stiger antallet af forfalskede papirer, som skal dokumentere at indrejsende i landet har en negativ Covid 19 test, som er under 72 timer gammel. Senest har myndighederne meldt ud, at man nu finder over 100 forfalskede testresultater dagligt.

For øjeblikket indrejser omkring 20.000 personer pr. dag i landet, og myndighederne tør ikke spå om, hvor mange med forfalskede papirer, som slipper gennem stikprøvekontrollen ved grænserne.

Da dokumentationen for en negativ Covid 19 test ikke er standardiseret, kommer papirer, som skal dokumentere en negativ test i mange forskellige udformninger, afhængig af den rejsendes nationalitet, hvor testen er foretaget osv. Derfor findes der ikke nogen entydig måde at identificere falske papirer. Grænsemyndighederne i England siger dog, at man i mange tilfælde kan spotte et falsk testcertifikat, alene fordi det ofte er klodset eller primitivt udført.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.