Annons:

Tui rapporterer om “opmuntrende booking momentum”

Feriegiganten Tui har rapporteret om "opmuntrende bookingmomentum", da deres resultater for første kvartal afslørede, at koncernen har reduceret sine vintertab og øget omsætningen.

De samlede omsætning i de sidste fire uger er nu over præ-pandeminiveauer med +5 % for vinteren 2022-23 og +10 % for sommeren 2023, med højere priser.

Tui udtaler, at disse tal understreger “populariteten af vores produktudbud” og er “et vidnesbyrd om vigtigheden af rejser for vores kunder”.

Koncernens omsætning i 1. kvartal, for de sidste tre måneder af 2022, var 3,8 milliarder Euros, en stigning på 1,4 milliarder euro år-til-år, “som afspejler styrken af efterspørgslen og en tilbagevenden til et begrænsningsfrit rejsemiljø, der opnår niveauer over præ-pandeminiveauer (Q1 2019) : €3,7 mia.).

Dets underliggende EBIT (indtjening før renter og skat) viste et tab på €153 millioner, beskrevet som “en stærk forbedring fra år til år (Q1 2022: €-273,6 millioner).

I alt 3,3 millioner kunder rejste i kvartalet, en stigning på en million kunder år-til-år, mens den gennemsnitlige load factor for kvartalet var 85% (Q1 2022: 79%).

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.