Annons:

Tre virksomheder går sammen om at producere bæredygtigt flybrændstof i USA

På anlægget skal der produceres over 681 mio. liter bæredygtigt flybrændstof om året.

Brintproducenten DG Fuels, energigiganten BP og kemikalieproducenten Johnson Matthey går sammen om at forvandle affaldsbiomasse fra sukkerrør til næste generation af bæredygtigt flybrændstof på et nyt anlæg til 4 mia. dollar i Louisiana.

Det skriver Wall Street Journal.

På anlægget i Louisiana skal der produceres over 681 mio. liter bæredygtigt flybrændstof om året, hvilket ifølge gruppen er nok til 30.000 transatlantiske flyvninger om året.

Brintproducenten DG Fuels har meddelt, at de vil købe sukkerrøraffald for 120 mio. dollars om året for at producere carbonmonoxid, der er en af grundelementerne i gruppens produktion af bæredygtigt flybrændstof. Gassen kombineres med blå brint for at skabe en blanding kaldet syngas, der gennem BP og Johnson Mattheys teknologi kan blive brugt til at lave en form for lavemissions petroleum, lyder det ifølge Wall Street Journal.

Læs hele artiklen på MOBILITYWATCH

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.