Annons:

Travel Support og Nordic NDC underskriver NDC rammeaftale

Travel Support (Den største svenske kæde af uafhængige rejsebureauer) og danske nordiske NDC underskriver en rammeaftale, hvor Travel Supports 95 rejsebureaumedlemmer får adgang til markedsledende teknologiløsninger til flybooking og dataintegration.

Nordic NDC vil levere 3:1-billetbestillingsværktøjet “Symphony” fra AARON GROUP, der giver adgang til fuldt flyselskabsindhold, priser og tilknyttede tjenester via NDC, lavprisselskaber (LCC) og Amadeus i ét enkelt bookingværktøj . Med Nordic NDC’s dataintegrationsløsning “Atlas” vil bureauer automatisere dataflowet direkte fra Symphony ind i bureauets back-office-system. Denne end-to-end-løsning vil hjælpe bureauer til at blive de mest avancerede og konkurrencedygtige bureauer i Sverige med mest flyselskabsindhold og datahåndtering. Med Atlas vil bureauer, der også bruger Lufthansa BookaGroup/SPRK-løsningen til gruppebookinger, kunne modtage data direkte fra SPRK ind i deres back-office-system. Dette vil hjælpe bureauer med at spare en masse manuelt arbejde, men også spare på GDS billetgebyrer.

Hans Nohrenius, Travel Support:
Dette nye partnerskab med Nordic NDC vil hjælpe vores medlemmer med at komme på forkant med denne rejseteknologiomstilling, som sker i branchen lige nu. Når Symphony og Atlas er fuldt implementeret, vil hvert bureau have det mest opdaterede og effektive service-setup, som vil give vores kunder en bedre oplevelse.

Tony Byström, rejsesupport:
Symphony er allerede blevet udrullet i vores bureau “Ticket & Tours”, og vores medlemmer kan begynde at bruge tjenesten. Ticket & Tours fokuserer på billettjenester til rejsebureauer. Vi tilbyder hurtig og personlig service fra erfarne medarbejdere med solid viden.

Peter Skieller, Nordic NDC:
Travel Support er det perfekte eksempel på en gruppe af bureauer, som er fokuseret på at forblive i front, når det kommer til ny teknologi. Med denne nye løsning vil Travel Support helt sikkert udfordre de store globale TMC’er på det svenske og skandinaviske marked med bedre produkter og services især inden for NDC. Som det ser ud lige nu, er de globale TMC’er langt væk fra at have nogen fuldt funktionsdygtige NDC-løsninger i Norden i øjeblikket. Så i dette “gab” er der mange muligheder for de små og mellemstore bureauer for at bevæge sig ind på det nordiske erhvervsrejsemarked. Og Travel Support vil vise vejen.

OM NORDISK NDC
Nordic NDC blev grundlagt i 2019 og ledes af Peter Skieller, en global firmarejseveteran med mere end 35 års erfaring inden for globale TMC’er, der arbejder med globale kunder og rejseteknologivirksomheder. Nordic NDC er forhandler af verdens førende 3-i-1 flyselskab kildebooking system “Symphony” fra AARON GROUP og betalingsløsninger fra Worldline. Som systemudviklingsvirksomhed har Nordic NDC udviklet en markedsledende end-to-end dataintegrationsløsning kaldet “Atlas”.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.