Annons:

Travel Managers klager over emissionsdataoverbelastning

Travel Managers kæmper for at "dekryptere" stigende mængder af CO2-emissionsdata, som leverandører og bureauer videregiver til dem.

Dybden og bredden af tilgængelige data udvides fortsat. Flyselskaber og hoteller er under pres for at levere det, for at hjælpe virksomheder med at gøre status over deres emissioner, som en del af løfter om at blive CO2-neutral , eller endda CO2-negativ, inden for bestemte tidsfrister. Dataene kommer til nytte.

Rejseindustrien siger, at den også stræber efter at blive mere gennemsigtig i forhold til den skadelige kuldioxid og drivhusgasser, den producerer.

Alligevel kan en virksomheds nyttige data blive en syndflod for Travel Managers, der forsøger at dechifrere.

“Der er meget information, måske for meget information,” sagde Sabah Kahoul, en tidligere Microsoft Travel Manager, som nu rådgiver virksomheder om indkøb af rejser. ”Ledelsen vil have sin rapportering, og leverandørerne. Det er ikke særlig godt struktureret og ofte ikke altid tilgængeligt for den endelige bruger, den rejsende. Travel Manageren har et ansvar for at tage føringen og hjælpe med at organisere eller strukturere dataene”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.