Annons:

Tivoli er tilbage: Præciserer resultatforventningerne for 2022

I følge en pressemeddelse har Tivoli haft et rigtigt godt år i 2022. Efter to vanskelige corona-år med røde tal på bundlinjen er der i 2022 tale om et regulært comeback, der markerer et solidt vendepunkt.

Tivoli har haft et begivenhedsrigt år med knap 3,9 mio. gæster, hvilket medførte et markant større aktivitetsniveau end forventet. Det får positiv indflydelse på årsregnskabet for 2022. Tivoli præciserer derfor nu resultatforventningerne for 2022 og præsenterer resultatforventninger for 2023.

Tivolis senest udmeldte forventninger for 2022 var en omsætning i niveauet 1.050 mio. kr. og et overskud før skat i niveauet 60-85 mio. kr. Efter afslutningen af året forventer Tivoli nu en omsætning i niveauet 1.130 mio. kr., hvilket er omsætningsrekord for Tivoli, samt et overskud før skat i niveauet 85-90 mio. kr. Resultatet vil være knap 140 mio. kr. højere end i 2021 og justeret for ikke-ordinære poster vil resultatet være tæt på de resultatniveauer, der blev realiseret før Coronapandemien, på trods af et lavere gæstetal i 2022 til sammenligning. Det er lykkedes at gøre Tivolis forretning sundere, hvilket giver grund til optimisme.

Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch siger:
”Tivolis resultat for 2022 er glædeligt. Forlystelseshaven har i årets løb været fyldt med glade gæster, som har fået de klassiske Tivolioplevelser – såvel som de enestående og spektakulære. Resultatet, som det tegner sig for 2022, skaber et solidt fundament for de kommende år. Imidlertid skaber de makroøkonomiske udfordringer, herunder inflation, forsyningsuro og landkrig i Europa usikkerhed omkring forbrugeradfærden og samtidig foretager vi bevidste investeringer i Tivolis forretning, for at udvikle og ruste forlystelseshaven til de kommende år. På den baggrund forventes der for nuværende et resultat før skat i 2023, som er lavere end i 2022”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.